Krafft är ett måleri i centrala Örebro Vi har lång erfarenhet och har alltid satt kunden i centrum.

God service och professionellt hantverksmässigt utförda arbeten tillsammans med nöjda kunder är saker vi lägger stor vikt på. Vi hjälper dig gärna med att ta fram kreativa idéer och lösningar på färgsättning, målning och tapetsering. 

Butiksvaror uppställda snyggt i Krafft Måleris butik.

Vår butik Krafft Färg & Miljö ligger i nya delen av Idrottshuset.

I butiken kan vi erbjuda en mängd produkter av hög kvalitet till ett bra pris. Främst hittar du ett brett sortiment av färg, tapeter, mattor och tillbehör. Här finner du även våra stora köksutställning och inspirerande miljöer.

I butiken finns de senaste inredningstrenderna, där du som kund kan hitta inspiration. 

Mer om butiken

Personalen i butiken är kompetent och har lång erfarenhet i branschen.

De guidar dig gärna bland materialval och den senaste tekniken, men har också idéer gällande färg och inredning. Föredrar du att låta yrkesprofessionella sköta hela eller delar av din renovering? Ja, då bedriver vi en av Örebros största måleriverksamheter. Vi är proffs på alla typer av målningsarbeten. Prata med personalen så hjälper de dig med information kring detaljer & priser.

Hos oss finns något för alla och medans du i lugn och ro planerar och väljer material till ditt nästa projekt, roar sig barnen i vår skojiga lekhörna!

Butikens vanliga öppettider

Vardagar kl. 07.00-18.00

Lördagar kl. 10.00-14.00

 

Kontorets öppettider

Måndag - fredag  kl. 08.00-16.00

Dag före helgdag  kl. 08.00-14.30

Lunchstängt  kl. 12.00-13.00

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.