Krafft är ett måleri i centrala Örebro Vi har lång erfarenhet och har alltid satt kunden i centrum.

God service och professionellt hantverksmässigt utförda arbeten tillsammans med nöjda kunder är saker vi lägger stor vikt på. Vi hjälper dig gärna med att ta fram kreativa idéer och lösningar på färgsättning, målning och tapetsering. 

Måleri i centrala Örebro

Krafft Måleri AB är ett företag med en över 100 år lång historia. Vi bedriver måleri i centrala Örebro. Från den adressen utgår våra målare och där finns även vårt kontor.

En familj av lokalt ledande hantverksexperter

Krafft Måleri är en del av Layer Group, Sveriges största företagsgrupp inom ytskiktstjänster. Gruppen utgörs av väletablerade företag med lång branscherfarenhet inom ytskikt. Läs mer om Layer Group på deras hemsida.

Såhär tycker våra kunder om oss

Dags för nytt kök?

Hos oss har vi ett brett kökssortiment för alla stilar. Du har möjlighet att antingen byta ut hela ditt kök eller enbart byta luckor och lådfronter. Våra kök har inga begränsningar. Ett stort sortiment av bänkskivor i olika material finns + belysning, handtag/knoppar och vitvaror. 

--->

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.