Krafft är ett måleri i centrala Örebro Vi har lång erfarenhet och har alltid satt kunden i centrum.

God service och professionellt hantverksmässigt utförda arbeten tillsammans med nöjda kunder är saker vi lägger stor vikt på. Vi hjälper dig gärna med att ta fram kreativa idéer och lösningar på färgsättning, målning och tapetsering. 

Ett snyggt ljust kök med bra ljusinsläpp

Dags för nytt kök?

Hos oss har vi ett brett kökssortiment för alla stilar.

Du har möjlighet att antingen byta ut hela ditt kök eller enbart byta luckor och lådfronter. Våra kök har inga begränsningar. Ett stort sortiment av bänkskivor i olika material finns + belysning, handtag/knoppar och vitvaror. Vi har även stänkskydd i härdat glas med valmöjligheten att designa eller välja tryck ur en stor bildbank.

Hjälp?

Du har möjlighet att köpa ett nytt kök där vi hjälper till att sköta projektering och samordningen åt dig. Förutom montage kan vi inkludera byggåtgärder, målning, nödvändiga installationer, vitvaror & golv. Om du endast vill byta ut dina befintliga luckor och lådor, så går det att tillverka och måttanpassa dem till befintliga stommar. Ett luckbyte kostar betydligt mindre än att byta hela köket, det går naturligtvis att komplettera med t.ex. nya bänkskivor eller annan inredning. Om du vill montera ditt kök själv kan vi hjälpa till med tips och råd.

Material?

Vi arbetar med ett materialsortiment av: lackerad Mdf, massiva luckor, fanerat samt Melamin. Melaminluckor som för övrigt passar alldeles utmärkt till tvättstugan. Leverantörer är Novaflex, som är svensktillverkat med bra råmaterial och en gedigen konstruktion.

Våra leverantörer är: Novaflex, Electrolux, Husqvarna, Electro Helios, Thermex, Beslag Design, Lg Collection, Bergman & Wrang.

Vägen till ett nytt kök

Träffa våra köksspecialister, som hjälper till från idé, fram till ett färdigt resultat. Vi gör hembesök för att mäta upp köket & prata igenom dina önskemål. Därefter tar vi fram en ritning & en offert.

Offerten är naturligtvis kostnadsfri.

  1. Få inspiration i vår köksutställning och ta kontakt med en av våra köksexperter.
  2. Vi gör ett hembesök där vi mäter upp köket och lyssnar på dina önskemål.
  3. Vi tar fram en ritning som vi presenterar och justerar den så att du blir nöjd.
  4. En offert tas fram på ditt kök med den omfattning vi kommit överens om.
  5. Beställning av arbete/köksluckor + bokning av ev. montage.
  6. Montage.
  7. Tillsammans besiktar vi ditt kök.
  8. Klart.

Begär en kostnadsfri offert

Tag kontakt med någon av våra köksexperter för att fråga om råd eller boka tid.

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.