Krafft är ett måleri i centrala Örebro Vi har lång erfarenhet och har alltid satt kunden i centrum.

God service och professionellt hantverksmässigt utförda arbeten tillsammans med nöjda kunder är saker vi lägger stor vikt på. Vi hjälper dig gärna med att ta fram kreativa idéer och lösningar på färgsättning, målning och tapetsering. 

Fönsterrenovering

Renovera och underhåll dina fönster istället för att byta ut dem

Har du tvåglasfönster som är friska och bra i trästommen, men som isolerar dåligt mot kyla eller trafikbuller? En bra lösning är att renovera dem istället för att byta ut dem. Oftast är det bra utvalt virke i gamla fönster. Vi använder fem olika metoder för renovering och ombyggnad. Alternativen går att kombinera på olika sätt för att få den bästa lösningen.

Vi inventerar gärna dina fönster och föreslår vilka åtgärder som är bäst för dem. Offerten är naturligtvis gratis. Vår fönsterverkstad ligger i samma lokal som vårt måleri. Dina fönsterbågar renoveras antingen i vår fönsterverkstad eller i lämpligt utrymme hemma hos dig. Valet av plats beror på vilken metod vi använder och om du har lämpligt utrymme. När bågarna är borta för renovering täcker vi in dina fönsteröppningar med fönsterskydd.

Fönsterrenovering-ommålning

När vi tar hand om dina fönster ser vi till att arbetet utförs omsorgsfullt. Underbehandlingen anpassas till fönstrens skick och befintligt fönsterkitt byts ut eller kompletteras. Trärena ytor grundas och fönstren färdigmålas. Vi använder vattenbaserade färger vilket är bra för miljön, för dig och för våra medarbetare.

Renoveringsmetoderna i korthet:

  • Innerglaset byts ut mot ett isolerglas (tvåglas)
  • Ytter & innerglaset byts ut mot en trippel isolerruta
  • ”A13 metoden”, renovering av träfönster
  • Ombyggnad till fast fönster

Metoderna kan du läsa mer om här:
Arbetsmetoder vid fönsterrenovering
Fönsterrenoveringsmetoder

Vi använder cookies på vår hemsida för att ge dig den bästa möjliga användarupplevelsen. Om du fortsätter så antar vi att du accepterar detta.